One Stroke is een bijzondere schildertechniek die vooral populair is onder Oost-Europese Nail-art stylistes.
Door aan beide kanten van je penseel kleuren aan te brengen en deze op de nagel aan te brengen ontstaan er prachtige creaties.

Tijdens deze workshop wordt de moeilijke techniek stap voor stap uitgelegd en leer je o.a. blaadjes, bloemen en andere designs te maken.

Deze workshop duurt 1 dag. Een lesdag start om 09.00 uur en eindigt om 15.00 uur. In de middag zorgen we tijdens lesdagen dat er een heerlijke lunch voor je klaar staat.
Voor deze workshop en ontvang je een oefenblad die je keer op keer kunt gebruiken om de techniek onder de knie te krijgen.

Na een goede beoordeling ontvang je een certificaat. 

Kosten

Lespakket: Geen
Lesdagen: € 85,00 (BTW vrij door CBRKO)

Totale kosten workshop: €85,00

Wil je je voor deze workshop inschrijven? Dat kan!
Boek hieronder de workshop met de door jouw gewenste datum en betaal direct om je inschrijving te bevestigen. Na het boeken en de betaling ontvang je een email met je inschrijfbevestiging en nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor de verder afhandeling en meer informatie!

Wil je gebruik maken van de Duo Deal?

Dat kan! Je betaalt dan voor jou en jouw duo €150 euro (€75 p.p.). De persoon die betaald vult de gegevens in de velden in. Bij opmerkingen schijf je de gegevens van jouw duo én de datum waarop jullie je graag willen inschrijven. Daarna krijg de bevestiging via de mail en kunnen jij en jouw duo je voorbereiden op de workshop!  * Let op! De duo deal is niet geldig op de wimperworkshops. 

Opleiding/workshop Lestijden Aantal dagen Dag Start Totale kosten Inschrijfgeld/Lesgeld 
Duo Deal One Stroke 9.00-15.00 1 Bekijk beschikbaarheid hieronder € 150,- € 150,- Boek nu
Workshop One Stroke 9.00-15.00 1 zaterdag 23/02/2019 € 85,- € 85,- Boek nu
Workshop One Stroke 9.00-15.00 1 zondag 02/06/2019 € 85,- € 85,- Boek nu