natuurlijke nagelverstevigingTijdens de Workshop Natuurlijke nagelversteviging komen verschillende technieken aan bod voor het verstevigen van een natuurlijke nagel zonder verlenging. Ook de aller nieuwste technieken komen uitgebreid aan bod. Je leert deze les scheurtjes in de natuurlijke nagel repareren en de natuurlijke nagel op de juiste manier te behandelen. De natuurlijke nagel versteviging behandelingen zijn ideaal voor mensen met een verzorgend beroep die geen kunstnagels mogen dragen
of mensen die geen kunstnagels willen. Daarnaast is een natuurlijke nagel versteviging ook ideaal voor mannen met een vertegenwoordigend beroep die graag verzorgde nagels willen.

Deze workshop duurt 1 dag. Een lesdag start om 09.00 uur en eindigt om 15.00 uur. In de middag zorgen we tijdens lesdagen dat er een heerlijke lunch voor je klaar staat.

Na een goede beoordeling ontvang je een certificaat. 

.

Kosten

Lespakket: Geen
Lesdagen: € 85,00 (BTW vrij door CBRKO)

Totale kosten workshop: €85,00

Wil je je voor deze workshop inschrijven? Dat kan!
Boek hieronder de workshop met de door jouw gewenste datum en betaal direct om je inschrijving te bevestigen.Na het boeken en de betaling ontvang je een email met je inschrijfbevestiging en nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor de verder afhandeling en meer informatie!

Wil je gebruik maken van de Duo Deal?

Dat kan! Je betaalt dan voor jou en jouw duo €150 euro (€75 p.p.). De persoon die betaald vult de gegevens in de velden in. Bij opmerkingen schijf je de gegevens van jouw duo én de datum waarop jullie je graag willen inschrijven. Daarna krijg de bevestiging via de mail en kunnen jij en jouw duo je voorbereiden op de workshop!  * Let op! De duo deal is niet geldig op de wimperworkshops. 

Opleiding/workshop Lestijden Aantal dagen Dag Start Totale kosten Inschrijfgeld/Lesgeld 
Duo Deal Natuurlijke Nagelversteviging 9.00-15.00 1 Bekijk beschikbaarheid hieronder € 150,- € 150,- Boek nu
Workshop Natuurlijke Nagelversteviging 9.00-15.00 1 zaterdag 13/07/2019 € 85,- € 85,- Boek nu
Workshop Natuurlijke Nagelversteviging 9.00-15.00 1 zondag 08/09/2019 € 85,- € 85,- Boek nu