Prive les is de uitkomst voor alles, waarom? Het is snel, intensief en helemaal afgestemd op jouw behoeftes. Zo leer je snel en effectief waar jij behoefte aan hebt en zoek je jouw grenzen op en je gaat er overheen. We dagen je uit en je niveau stijgt enorm.

We hebben 3 soorten privé lessen:

Privéles Nails
Tijdens de privéles train je samen met een docent intensief op een Nailtrainer of model. Elke techniek die jij nog niet onder de knie krijgt, zul je deze dag met je docent blijven oefenen om de techniek onder de knie te krijgen. Door de 1 op 1 training werk je samen gericht naar jouw doel toe.

Priveles Lashes
Deze dag werk je samen met een van onze last guru ’s aan jouw technieken en perfectioneer je jouw wimperkwaliteiten tot wedstrijd niveau. Intensief werk je op een model en wordt iedere techniek die jij wenst behandeld.

Prive Salon Sessions
Heb jij een salon met meerdere werknemers en wil je iedereen op het zelfde niveau laten komen of nieuwe technieken laten beheersen. Dan is de privé salon sessions ideaal voor jouw en je salonpersoneel. De salon session kan plaatsvinden op locatie of hier op het hoofdkantoor van Florence Beauty and Nails en tijd, datum en programma worden helemaal samen met jou naar wens ingevuld. Iedere klant die binnenkomt ervaart na een salon session met jouw salon meer kwaliteit en kan aan iedere tafel aanschuiven, want iedere stylist werkt op de zelfde manier. Privé salon sessions , jouw geheim voor een succesvolle salon!

Wil je je voor een privéles inschrijven of wil je graag meer informatie? Dat kan!
Boek hieronder de privéles en betaal direct het bedrag om je inschrijving te bevestigen. Na het boeken en de betaling ontvang je een email met je inschrijfbevestiging en nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een gepaste datum te vinden voor jouw privé les en te bespreken wat je wilt behandelen tijdens jouw privé les! Wil je een Prive salon session boeken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0246451059 of stuur een mail naar academy@florencebeautyandnails.nl.

Opleiding/workshop Lestijden Aantal dagen Datum Lesgeld Inschrijfgeld
Privéles Nails 09.00 – 15.00 1 op aanvraag € 295,- € 295,- Boek nu
Privéles Lashes 09.00 – 15.00 1 op aanvraag € 350,- € 350,- Boek nu
Priveles Opleiding Geltechnieken 09.00 – 15.00 4 op aanvraag € 1.095,- € 50,- Boek nu
Priveles Opleiding Acryltechnieken 09.00 – 15.00 4 op aanvraag € 1.095,- € 50,- Boek nu
Priveles Opleiding Allround Nagelstyling 09.00 – 15.00 9 op aanvraag € 2.450,- € 50,- Boek nu
Prive Salon Sessions  n.t.b. 1 op aanvraag € 495,- € 495,-