Boek nu een of meerdere next level workshops en til jouw nagelniveau naar de top. Na het volgen van een of meerdere Next level workshops onderscheid jij jouw technieken en breng je ze naar een niveau van ongekende hoogte!

De modules zijn los te boeken, maar ook als allround next level pakket.

Hieronder boek je de 4 modules tegelijk en extra voordelig!

Vooropleiding: Allround nagelstyling, Gel of acryl technieken.

NEXT LEVEL PAKKET (6-daagse training)

Master Manicure“Een kunstwerk staat of valt met het perfecte doek, een perfect gelakte of gevormde nagel staat of valt met een goede basis ; De Master manicure ( ook wel E-manicure genoemd) Tijdens de workshop Master Manicure Ga je stap voor stap de nagel en nagelriemen voorbereiden voor een vlekkeloos en strak resultaat. Geen een nagel wordt perfect zonder de Master Manicure.”

Nail the natural look
“Een perfect gevormde natuurlijk ogende nagel is een vak apart en een veel voorkomende gevraagde nagel in de salon. Hier komen veel aspecten bij kijken als correctie, reparatie, Precies vijlwerk, bouwen en minimaal verlengen met de Fixbase, het vormen van een mooie french of het perfect aflakken van de nagel. En dit alles resulteert in The perfect short nail die je veelal op instagram terug ziet. Wil jij insta worthy nails leren maken?”
The Curved Competition Nail

” Een C-curve waar je U tegen zegt en zo dun, maar sterk mogelijke square nails vormen kun je na het volgen van deze workshop met zowel een kleur als een strakke french.”

The A-Class Almond

“De perfecte Almond shaped nails met de perfecte curve en bolling voor jawdropping nails. Onderscheid jezelf en perfectioneer je technieken zo, dat je nagels jouw marketing tools zijn en je niets anders nodig hebt dan een set en een goede foto voor op internet.”

 

Kosten:

normaal: € 582
Nu: € 499,-

Next Level Pakket
(4 modules)
Master Manicure: 28/09/2019
A-Class Almond: 19 & 20/10/2019
Curved Competition: 16 & 17/11/2019
Nail the Natural look: 21/11/2019
€499,- Boek Nu