Nagelstyling Opleidingen

Bekijk onze opleidingen hieronder!

Opleiding
Allround Nagelstyling

Opleiding Allround Nagelstyling
13 weken – 14,5 dag – Totale kosten €1690,- 

De Allround opleiding is de meest complete opleiding die je kunt volgen. Tijdens de Allround opleiding komen alle facetten rondom het nagelvak aan bod. Je maakt de beide technieken Gel en Acryl eigen en volgt alle technische workshops tijdens deze opleiding. Na het afronden van deze opleiding kun je een landelijk examen volgen en ontvang je een diploma. Hierna ben je compleet klaargestoomd om jouw carrière in de beauty branche als nagelstyliste te starten.

Opleiding
Gel technieken

Opleiding
Gel technieken

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de opleiding Gel technieken. Tijdens deze opleiding richt je je specifiek op de Gel technieken. Gel technieken zijn eenvoudig te leren en geschikt voor iedereen die wilt starten met een nagelsalon. Met gel verleng of versterk je de natuurlijke nagels en bereik je een flexibel en natuurlijk resultaat. Wil je toch overstappen naar de Allround opleiding? Dat kan gedurende de opleiding.

Opleiding
Acryl technieken

Opleiding
Acryl technieken

Of kies je voor de opleiding Acryl technieken? Acryl technieken zijn de oudste en bekendste technieken voor het verlengen van de nagel. Door middel van poeder en vloeistof modelleer je de nagel. Het is de meest houdbare techniek. Met acryl kun je lange nagels maken in allerlei verschillende vormen. Wil je toch overstappen naar de Allround opleiding? Dat kan gedurende de  opleiding.