Ben jij een tijdje geleden geslaagd als nagelstyliste of ben jij cursist geweest aan de Florence Academy? Let’s get together and TALK ABOUT NAILS! Wij willen jou graag uitnodigen voor de Florence Academy Reünie. Deze middag staat compleet in het teken van NAILS. Onder het genot van een High Tea zie je jouw oude vertrouwde docentes en mede-cursisten en kunnen jullie deze middag gezellig bij kletsen. Hoe ver heb jij het geschopt? Is je nagelsalon inmiddels uitgegroeid tot een beauty salon? Maar dat is nog niet alles..

GRATIS WORKSHOP

Tijdens de Reünie zal er ook een GRATIS workshop worden gegeven. Een Nagelstyliste staat immers nooit stil en een oud-cursist van de Florence Academy al helemaal niet! En van wie kun je beter een workshop volgen dan van je eigen vertrouwde docentes? Tijdens deze gratis workshop leer je hoe je perfect een sjabloon plaatst. Er zit namelijk nog wel een verschil tussen een sjabloon plaatsen en een sjabloon plaatsen next level! Onze 3 top docentes zullen het je allemaal uitleggen tijdens de workshop.

Begint het al een beetje te kriebelen? Dat geloven we graag! Je ontvangt na afloop van de Reünie een super gave Goodiebag én je mag in de showroom shoppen met 10% ‘oud-cursisten’ korting! Beter kun je de dag niet afsluiten toch? Meld je hier aan voor de Reünie!