We invite you! Op zondag 4 februari kun je heerlijk komen shoppen mét korting! Je ontvangt namelijk 15% korting op hele assortiment*. Je kunt deze dag ook de nieuwste kleuren shoppen met korting! En dat is erg voordelig want..

Lancering

Tijdens de beurskoopzondag worden er maar liefst 8 kleuren gelanceerd. 4 Color gels en 4 Gelpolishskleuren. De Gelpolish kleuren zijn ook verkrijgbaar in een LIMITED mini-setje (op=op). Met deze 8 nieuwe kleuren zijn jouw klanten helemaal klaar voor de lente én zomer. Je ontvangt tijdens de lancering op zondag 4 februari 15% korting op de nieuwe collecties.

 

 

 

Color gel:

Gelpolish:

Academy deal

Tijdens de Beurskoopzondag ontvang je niet alleen korting op de producten in de showroom, je ontvangt namelijk bij inschrijving van een opleiding Nagelstyling 15% korting op het producten pakket en bij inschrijving van een opleiding Wimperstyling 10% korting op het productenpakket!

Tot dan!

xoxo

Liefs,

Team Florence

 

*M.u.v. Wimpers (10%), Elektrische apparaten (10%) en Salonmeubilair (0%).