Ook in de drukste maand denken wij aan jou! Together we nail it! Daarom nodigen wij je uit om op woensdag 6 december uit voor onze Candle light shopping night. Deze avond kun je shoppen met 10% korting op het hele assortiment.
Ben je bij de lancering van onze nieuwste aanwinst : de DOUBLE LIGHT en wordt je heerlijk in de watten gelegd door onze kerstengeltjes met warme choco, gluhwine en heerlijke winterse hapjes!

Introductie DOUBLE LIGHT!
We are the light in your live these days met deze nieuwe ge-wel-dige lamp! DeZe lamp bevat zowel UV als LED light en heeft een speciale techniek bij 90 seconden: GCT ( Gently curing technology) Dit betekent dat de hitte en kracht van de lamp langzaam worden opgebouwd zodat branden uit blijft! Wij zijn FAN!  Al onze gels kunnen uitgehard worden in deze lamp. Knallen met deze nieuwe lamp in de drukste periode van het jaar, mooi kerstkadootje voor jezelf toch!?

Zijn wij jou woensdag 6 december in kerst sfeer?

Wij hebben er zin in! tot dan!