Na het grote succes van de eerste editie van de VIP Days, organiseren we dit jaar de tweede editie van de Florence VIP Dag op zaterdag 10 juni. En niet zomaar een editie.. Dit jaar staat de VIP dag in het teken van het 30-jarig jubileum van Florence Nails en dát mogen we niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan! Daarom pakken we dit jaar nóg groter uit dan vorig jaar.

Wat kun je allemaal verwachten op deze feestelijke dag?

 

FLORENCE BEAUTY SALON

Als nagel- of wimperstyliste zorg jij er altijd voor dat jouw klanten op en top de deur uit gaan. En omdat wij deze dag jou ook in de watten willen leggen, kun je in de Florence Beauty salon verschillende behandelingen boeken. Je kunt hier bijvoorbeeld je tanden laten bleken en je nagels of wimpers laten doen! Al deze behandelingen zijn tegen een hele scherpe VIP prijs! Om zeker te zijn van een behandeling dien je een afspraak te maken. Wees er snel bij want vol=vol. HIER RESERVEREN!

FLORENCE & FRIENDS PLEIN

Op het Florence & Friends plein, het vernieuwde parkeerterrein, kun je de hele dag door de leukste producten shoppen bij verschillende kraampjes. Zo staat er bijvoorbeeld een stand van Hairworxx om jou de mooiste haarwerken te laten zien. Of misschien wil jij jezelf wel verwennen met een gloednieuwe handtas of outfit! Van al dat geshop krijg je natuurlijk ook trek. Daarvoor hebben we uiteraard gezorgd! Laat je eigen pannenkoek bakken of kies voor een heerlijke zoetigheid bij het standje van ZOET. De hele dag word je voorzien van hapjes en drankjes. Ben je moe geworden van al dat geshop? Dan kun je plaats nemen op de heerlijke lounge banken op het plein en genieten van de live muziek van de DJ.  Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het op het Florence & Friends plein!

 FLORENCE BEAUTY SCHOOL

Wanneer je het over perfectie hebt, bedoel je eigenlijk David Fowler! Na het grote succes van het bezoek van David Fowler van vorig jaar, kon ook hij dit jaar zeker niet ontbreken! En dit jaar gaat hij jou les geven! Tijdens deze GRATIS seminar laat David verschillende tips & tricks zien om jouw salonnagels naar een hoger niveau te tillen! Ook is er
de mogelijkheid om David het hemd van het lijf te vragen met als afsluiter een leuke selfie voor op social media #vipday #selfie #davidfowler. We hebben tijdens de VIP dag 2 momenten waarop je een seminar kan volgen. Wees hier snel bij, want we hebben maar een bepaald aantal plaatsen beschikbaar! Let op! Je dient voor de gratis seminar zowel een toegangsticket als een gratis seminarticket te bestellen.

 

SHOPWALHALLA (showroom)

Dat Florence 30 jaar bestaat valt ook in de showroom niet te missen! Je shopt namelijk producten met kortingen tot 30%! Maar dat is nog niet alles.. Er zullen nieuwe producten gelanceerd worden, demonstraties worden gegeven én je kunt de meiden van Florence alles vragen over de producten van Florence Nails. Welke producten er gelanceerd worden blijft nog even geheim, dat zal rondom de VIP dag bekend gemaakt worden aan jou via Social Media!

 

Zoals je kan zien is van 10.00 u tot 18.00 u eigenlijk te kort, want dit is nog lang niet alles! Wij zorgen ervoor dat jij en jouw salon deze dag niks tekort komen! Je bemachtigt al een kaartje voor €5,00. Koop je een ticket aan de deur? Dan betaal je €7,50 (kinderen tot 12 jaar zijn gratis)! Maar wat krijg je daarvoor terug? Natuurlijk een bijzondere ervaring en een dagvullend programma op de Florence VIP dag, maar ook een goed gevulde goodiebag. Want bij een 30-jarig jubileum hoort een goodiebag met 30 verrassingen!

Koop hieronder jouw toegangsticket(s) én bemachtig een gratis seminar ticket!

 

TICKETS