Dip in wordt geïntroduceerd als een nieuw systeem, maar bestaat al bijna 20 jaar. Het systeem werkt beknopt gezegd als volgt: Je brengt een laag ‘gel ‘aan , dipt deze in een ‘poeder’ en laat de laag uitharden. We krijgen tegenwoordig vaker de vraag waarom wij dit niet verkopen. Om deze reden laten we via deze blog weten, wat wij vinden van dit systeem en wat dus de redenen zijn dat wij dit niet verkopen.

VORM VAN DE NAGEL

Met een dip in behandeling krijg je geen juiste vorm in de nagel. Je krijgt snel ‘platte’ nagels en het breekpunt mist.
Het kan alleen gebruikt worden bij korte nagels om stevigheid te creëren.

NABEHANDELEN IS KOSTBAAR

Een dip-in nagel kan niet makkelijk na behandeld worden. Het beste, voor een strakke nagel en voorkomen van luchtvorming,  is om de nagel er helemaal af te vijlen en de hele behandeling opnieuw te doen.

ACRYL POEDER

Wil je stevigheid in je Gel systeem? Strooi dan een hele kleine hoeveelheid acryl in je gel en je bereikt hetzelfde resultaat qua stevigheid.

WAAROM MAKKELIJK MAKEN VOOR DE CONSUMENT
Waarom zou jij het nagels maken makkelijk willen laten doen overkomen naar je klanten toe? Je loopt het risico dat ze het zelf gaan doen en dat je klanten verliest. Blijf met de oude vertrouwde systemen werken en bouw een nagel op zoals dat hoort!

 

Wij zijn van mening dat je moet laten zien en staan voor het vak nagelstyling. Tegenwoordig worden er steeds nieuwe technieken en systemen ontwikkeld die het makkelijker maken, maar die de kwaliteit van de nagel echt afbreken.
Als je als Nagelstylist een mega strakke set nagels kan zetten volgens alle regels van ons boekje, dan ben jij onze heldin!

We hopen dat we op deze manier een beeld kunnen geven hoe wij als bedrijf tegenover het vak nagelstyling staan en dat we zo samen blijven werken aan een positief imago van de nagelstylist en streven naar alleen maar mooie nagels!

GA STAAN VOOR JE VAK LADIES!