Meet the Florence team!

Vaak als je contact met ons hebt, zit er of een telefoon of een computer tussen. Daarom willen we jou graag voorstellen aan het Florence team! Ons team bestaan uit vrijwel alleen maar vrouwen en ieder heeft haar eigen verhaal en plek binnen ons bedrijf. Vandaag laten we je kennis maken met onze lieve Helen!

Hoi  Helen! Zou je jezelf voor kunnen stellen?

Ik ben Helen Gremmen en woon in Wijchen. Ik ben getrouwd en heb een lieve zoon van 28 jaar. Daarbij heb ik ook een leuke schoondochter gekregen!

Hoelang werk je al bij Florence?

Ik werk al 25 jaar bij Florence Beauty and Nails.

Welke functie vervul je bij Florence?

Ik vervul de functie Customer Service. Ik zorg dat de bestellingen juist en op tijd verstuurd worden, dat klanten geholpen worden in de showroom en dat iedereen ons telefonisch kan bereiken.

Hoe ziet een werkdag voor jou eruit?

Om 8.15 uur zit ik gezellig met mijn collega’s aan de koffie en ik begin om half 9 met de bestellingen. Om 13.00 u gaat de showroom open en help ik alle klanten. Tussendoor neem ik ook de telefoon aan. Om 17.00 uur eindigt mijn werkdag bij Florence.

Wat is jouw lievelingskleur?

Met kleding heb ik erg vaak zwart aan. Vandaar dat dit ook een van mijn lievelingskleuren is samen met rood/roze.

Wat is je favoriete product?

Ik heb eigenlijk twee favoriete producten die ik in combinatie gebruik met elkaar; de Gelpolish en Fibergel. Ik vind deze producten erg fijn omdat het gemakkelijk aan te brengen.

Welke kleur heb je op dit moment op je nagels?

Ik heb de Gelpolishkleur Kimono Kiss op mijn nagels.

Heb je nog gouden tips?

Carpe Diem!

(Pluk de dag)