Gel of Acryl nagels zetten kun je helaas niet zomaar. Daarvoor dien je een professionele opleiding te hebben gevolgd.  Maar om toch met verzorgde nagels de deur uit te gaan is er Gelpolish! Gelpolish is een semi permanente nagellak die tot wel 4 weken mooi blijft zitten. Gelpolish is uitermate geschikt voor de natuurlijke nagel! Maar hoe gebruik je Gelpolish? En welke stappen moet je volgen? Bekijk hier onder het stappenplan óf bekijk de step by step video op ons youtubekanaal!

! Ook bij Gelpolish is het uiterst belangrijk om hygiënisch te werken. Gebruik dus altijd bij iedere klant een nieuwe vijl.

Benodigdheden

-100/180 grit vijl

-Stofborstel

-Alcohol 80%

-Nail Clean

-Bonding Primer

-Base-top coat

-Gelpolish kleur/glitter

-Finishing whipe

-Celstofdeppers

-UV/LED lamp

Uithardingstijd

UV =  2 min

LED=30 sec

 

Stap 1.

Ruw de nagel voorzichtig op met een 180 grit vijl. Vijl niet te hard anders beschadig je de natuurlijke nagel!

Stap 2.

Verwijder het stof van het vijlen met een stofborstel. Spuit daarna op alle nagels wat alcohol en veeg dit af met een celstofdepper ( een gewoon watje is niet verstandig, die laat haartjes achter op de nagel).

Stap 3.

Breng op de hele nagel Nail-Clean aan. Nail-clean zorgt ervoor dat je nagel ontvet wordt en de Gelpolish dus beter hecht! Let op: de Nail-Clean kan koud aanvoelen.

Stap 4.

Breng de Bonding primer aan. De Bonding Primer kun je eigenlijk vergelijken met dubbelzijdig tape. En zorgt voor de perfecte hechting.

Stap 5.

Nu de voorbereiding klaar is ga je aan de slag met de UV-lamp of LED-lamp. Je brengt na de Bonding Primer de Base-top Coat aan. Zorg ervoor dat je ook over het randje van de top van je nagel Base-top coat aanbrengt (insealen van de nagel). Hard nu de Base-top coat uit in de UV (2 min) – of Ledlamp (30 sec.)

Stap 6.

Na 3 uur getwijfeld te hebben over welke kleur je nu precies op je nagels wilt hebben(oke, dat is misschien wat overdreven, maar de keuze is reuze!), breng je over de Base-top coat de Gelpolishkleur aan. Ook deze laag gaat in de lamp.

Stap 7.

Breng nogmaals de Gelpolishkleur aan voor een mooi dekkend effect. Je kunt er bij deze stap ook voor kiezen om een Gelpolishglitter aan te brengen. Ook deze laag gaat weer in de lamp.

Stap 8.

Om ervoor te zorgen dat je nagel niet dof wordt of beschadigd, breng je nogmaals de Base-top coat aan over de gehele nagel (incl. de top insealen). Ook deze laatste laag hard je uit in de UV/LED lamp.

Stap 9.

Nee je bent nog niet klaar! De uitgeharde Base-top coat heeft nog een plaklaag. Deze kun je verwijderen door Finishing Whipe te gebruiken.

 

Of je hierna klaar bent? Bijna! Maak een mooie foto en tag ons in jouw foto! Wij vinden het namelijk erg leuk om jullie powervrouwen zo goed bezig te zien! Daarna is de Gelpolish behandeling toch echt op zijn einde en kun je tot wel 4 weken lang genieten van mooie nagels!

 

Tip: Heb jij of jouw klant erg slappe nagels? Of wil je gewoon wat extra stevigheid? Gebruik dan de Fiber Gel in plaatst van de eerste laag Base-top coat (stap 6). Dit vergt wel weer 2 extra producten; Fiber Gel én een Gelpenseel!

 

Nu kun jij aan de slag om een mooie set Gelpolish te zetten!

Ben je helemaal klaar om te beginnen? Koop dan hier je gelpolish producten!
Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen!

Succes!

Wil je de Step by step op beeld zien? Abonneer dan op ons Youtube kanaal en bekijk de video hier!