Wij zijn Florence niet, als we niet inspringen op huidige trends in de branche.
Daarom bieden wij een nieuwe workshop aan waarin je een bijzondere techniek leert, namelijk Lash lifting!

The natural beauty, is een trend die zich steeds meer laat zien op social media . Korte verzorgde nagels, mooie lange haren en niet te veel make-up.
Met de techniek Lash lifting of wimperlifting lift je eigenlijk wat je al hebt, je natuurlijke wimpers! Work it natural beauty J!

Je hebt vast wel over de techniek wimperlifting of gehoord, maar wat is het nou eigenlijk en hoe kun jij dit implementeren in je salon. Na het lezen van deze blog weet je precies wat lash lifting is en hoe jij dit kunt aanbieden aan je klanten.

Wat is Lash lifting?

Een nieuwe wimpertechniek om je natuurlijke wimpers te krullen zonder mascara of wimperkruller. Met Lash Lifting lift je de natuurlijke wimpers door middel van speciale siliconen pads en goedgekeurde vloeistoffen. Deze vloeistoffen  zorgen ervoor dat de natuurlijke wimpers tot wel 6 tot 8 weken mooi gekruld zijn. Dit komt mede doordat Lash Lifting bestendig is tegen tranen, transpireren, douchen en zwemmen. Door de goedgekeurde vloeistoffen is Lash Lifting niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers, want dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Hoe implementeer je Lash lifting in je salon?

Met Lash Lifting til je jouw salon weer op een hoger niveau omdat je een nóg breder aanbod hebt voor verschillende soorten klanten met verschillende behoeftes. Wanneer een klant bij je komt voor een Lash lifting behandeling, kun je er zelf voor zorgen dat de behoefte naar een andere behandeling groeit natuurlijk. Oftewel, cross selling! He zakenvrouw, ben jij dan even goed ondernemend bezig!

Lash lifting kun je toepassen bij klanten die het onderhoud van wimperextensions te veel werk vinden, allergisch zijn voor de lijm van wimperextensions of simpelweg een voorkeur hebben voor mascara. Ook duurt de Lash Lifting behandeling maar een uur en ligt de advies prijs vanaf €45 tot €65. De klant kan zowel korte als lange natuurlijke wimpers hebben.  De nieuwe techniek vergt een professionele opleiding. Na het met goed gevolg afronden van de workshop kun  je direct aan de slag met deze techniek in je salon. De workshop Lash Lifting kun je volgen bij onze Florence Academy!

Hoe ziet de workshop Lash lifting / Wimperlifting eruit?

Tijdens de workshop leer je stap voor stap welke handelingen je moet volgen om de wimpers te krullen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit 3 verschillende maten krul; S, M en L met S als meest gekrulde krul. Tijdens de workshop leer je dus ook welke krul je bij welk type wimpers en ogen moet gebruiken. Na een ochtend theorie ga je direct aan de slag  en ga je oefenen op echte modellen onder toezicht van een gecertificeerde Wimperstyling docent. Om goed voorbereid te beginnen met deze behandeling in jouw salon ga je tijdens de workshop wimperlifting trainen op twee modellen.  Na al die inspanning verzorgen wij voor jou tussendoor een uitgebreide, welverdiende lunch. Tijdens deze workshop Lash lifting krijg je een lesboek. In dit lesboek staat alles stap voor stap beschreven en dient als naslag werk, zodat je altijd nog even terug kunt lezen.

Kun jij niet wachten om aan te slag te gaan?

Wacht dan ook niet en  schrijf je direct  in via deze link: www.florenceacademy.nl/wimperstyling-lash-lifting

Heb je nog vragen, dan kun je altijd op werkdagen van 8.30 u tot 17.00 u telefonisch, per mail of zelf via de chat contact met ons opnemen! Wij staan graag zoals altijd voor je klaar.

Upgrade your salon and Lift Lashes now!

Lash Lifting

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren