De huid van de handen en het lichaam heeft specifieke eisen als het op de verzorging aankomt. Het is van groot belang dat de huid goed beschermd wordt, soepel en gehydrateerd blijft en wordt voorzien van de juiste voedingsstoffen. Niets is mooier dan mooie verzorgde nagels in combinatie met mooie gezonde handen. Daarom is een manicure behandeling met de juiste producten van groot belang in je nagelsalon. Wij hebben speciaal voor de nagelstylist een manicure lijn ontwikkeld die bestaat uit 3 perfect op elkaar afgestemde, rijke producten voor een mooie en gezonde huid. Maar iedereen wordt steeds bezorgder over de bijwerkingen van inname of opsmeren  van beauty producten van chemicaliën zoals parabenen. Ook wij krijgen steeds vaker de vraag of onze manicure producten Parabenen bevatten. Maar wat zijn parabenen nu precies?

Heel simpel gezegd zijn parabenen chemische conserveringsmiddelen die ervoor zorgen dat producten zoals tandpasta, crèmes en andere cosmetica langer houdbaar blijven. Parabenen zorgen ervoor dat schimmels en zwammen gedood worden voordat ze schade aanrichten aan bepaalde producten.

De producten van Florence Beauty and Nails en dan bovenal de Florence Hands & Body manicure lijn bevatten géén parabenen. Onze manicure zijn op natuurlijke basis en zorgen ervoor dat jij en jouw klanten een gezonde huid behouden.

De 3 perfect op elkaar afgestemde producten kunnen los van elkaar gebruikt worden maar ook als behandeling.

De Sugar is een subtiele, maar krachtige romige scrub die dode huidcellen verwijdert en een zachte huid achter laat. Wanneer er een teveel aan dode huidcellen op de huid aanwezig is, kan de huid verstikken. Door dit proces is er minder activiteit en doorbloeding, waardoor de huid er grauw en dof uit gaat zien. De scrub voegt, naast het verwijderen van dode huidcellen, vitamines toe om de huid extra te doorbloeden. Na het gebruik van de Sugar wordt de Spoom en Pudding direct opgenomen door de huid.

De Spoom is een zachte rijke olie die uitermate geschikt is voor een ontspannende massage. De Spoom optimaliseert daarbij de natuurlijke bescherming van de huid en de nagelriemen. Het heeft een uitstekende verzachtende werking, welke tevens helpt om vroegtijdige veroudering van de huid te voorkomen en heeft een hoge absorptiesnelheid. De Spoom kan toegepast worden na gebruik van de Sugar.

Onze Pudding is een heerlijke volle romige hand-en body crème die zorgt voor een stevige, veerkrachtige en gezonde huid. De Pudding heeft een hoogwaardige, volle basis van macadamia-olie. Deze crème is rijk aan antioxidanten en heeft kalmerende en verzachtende eigenschappen voor de huid. De toegevoegde cafeïne verstevigt de huid zichtbaar en werkt tevens als een sterke, hydraterende ‘antioxidant-boost’. Deze Pudding is perfect om een behandeling mee af te sluiten en je klant met fluweelzachte handen naar huis te laten gaan.

Dit is een behandelingsmethode die je toe kunt passen bij jou in de salon!

Stap 1.  Masseer de Sugar in de handen om de dode huidcellen te verwijderen

Stap 2. Dompel de handen onder in het water om te scrub te verwijderen

Stap 3. Masseer de handen in met de Spoom

Stap 4. Sluit de behandeling af door de Pudding in de handen te masseren

De manicure producten van de Florence Hands & Body lijn hebben een erg luxe uitstraling en zorgen er ook voor dat jouw salon een luxueuze uitstraling krijgt. Ook zijn de producten verkrijgbaar in sample verpakkingen. Zo kun je jouw klanten een sample meegeven en ze net zo verslaafd maken als wij zijn van de Manicure producten. Daarom zijn de Manicure verpakkingen uiterst geschikt voor doorverkoop in jouw salon. Leuk om te weten; De hele maand ontvang je 10% korting op de Manicure lijn! Producten bekijken? Klik dan hier!


sugar-webspoom-webpudding-web