Hong Kong is een volksrepubliek in China met bijna 7,2 miljoen inwoners. Het gebied bestaat uit meer dan 230 eilanden en het hele jaar door is het gemiddeld 21 graden (best lekker dachten we zo ūüėČ ). Helaas regent het er wel heel veel. Maar niet toen onze kanjers Josje (Marketing manager) en Charlotte (Product manager) Hong Kong bezochten. ¬†Van 15 tot en met 18 november vond de Cosmoprof Asia plaats. Dit is de grootste beauty beurs die jaarlijks wordt gehouden. Josje en Charlotte hebben dagenlang door de beurshallen gelopen¬† om voor jou de nieuwste producten en ontwikkelingen te ontdekken. Nu vraag je je natuurlijk af: is dat gelukt? En wat hebben ze allemaal gezien? Wat we kunnen verklappen is dat Josje en Charlotte zeker geslaagd zijn in het ontdekken van gave producten. Wat die producten precies zijn en wat ze inhouden kunnen we helaas nog niet verklappen. Maar bereid je alvast voor op een nieuw jaar vol leuke verrassingen!

Na al het zwoegen en zweten (het was die dagen 30 graden!) in de beurshallen was het natuurlijk ook tijd voor wat ontspanning. Stilzitten deden de dames niet! Want na het bezoeken van de beurs werd er cultuur gesnoven, heerlijk gegeten, roze dolfijnen gespot (WAUW!) en heel veel leuke foto’s gemaakt.

Wij zijn natuurlijk heel blij dat Josje en Charlotte weer op eigen terrein zijn en ze al hun ervaringen met ons kunnen delen. We willen jullie deze ervaring niet onthouden, daarom vind je hieronder een aantal foto’s van de dames in Hong Kong!

Ben jij benieuwd naar nieuwe productlanceringen? Volg ons dan op alle social media kanalen en schrijf je in voor onze nieuwsbief om niets te missen!

bestand_000-4bestand_001bestand_001-1bestand_002bestand_000-6bestand_000-5