De workshop Master Manicure (rusissche manicure) is er voor de nagelstylist die nét dat stapje verder wilt gaan met de manicure dan de reguliere manicure. Tegenwoordig is de ‘natural nail’ helemaal hot.
Tijdens deze workshop komen verschillende technieken aan bod die je kunt toepassen tijdens de manicurebehandeling met een de elektrische vijl. Daarnaast behandelen we alle 4 de nieuwe bitjes die er speciaal voor deze manicure zijn ontwikkeld en waarvoor je deze kunt gebruiken.
Na deze workshop zul je strakke en spot on natuurlijke nagels kunnen afleveren.
De Master manicure laat jouw werk nog mooier uitkomen.

Deze workshop duurt 1 dag. De lesdag start om 09.00 uur en eindigt om 15.00 uur. In de middag zorgen we tijdens lesdagen dat er een heerlijke lunch voor je klaar staat. Je werkt deze dag op een model.

Na een goede beoordeling ontvang je een certificaat. 

.

 

Kosten

Benodigde producten:  Master Manicure Bitjes Set t.w.v. € 29,85 & Elektrische vijl/frees ( de producten zijn vooraf te koop via onze webshop of in de showroom. De Elektrische frees kan eventueel geleend worden)
Prijs Lesdag: €85,00,- (BTW vrij door CBRKO)

Totale kosten workshop: € 114,85,- (incl. manicure bitjes)

Wil je je voor deze workshop inschrijven? Dat kan!
Boek hieronder de workshop met de door jouw gewenste datum en betaal direct om je inschrijving te bevestigen. Na het boeken en de betaling ontvang je een email met je inschrijfbevestiging en nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor de verder afhandeling en meer informatie!

Wil je gebruik maken van de Duo Deal?

Dat kan! Je betaalt dan voor jou en jouw duo €150 euro (€75 p.p.). De persoon die betaald vult de gegevens in de velden in. Bij opmerkingen schijf je de gegevens van jouw duo én de datum waarop jullie je graag willen inschrijven. Daarna krijg de bevestiging via de mail en kunnen jij en jouw duo je voorbereiden op de workshop!  * Let op! De duo deal is niet geldig op de wimperworkshops. 

Opleiding/workshop Lestijden Aantal dagen Dag Start Totale kosten Inschrijfgeld/Lesgeld
Duo Deal Master Manicure 09.00-15.00 1 Bekijk beschikbaarheid hieronder €150 €150 Boek nu
Master Manicure 09.00-15.00 1 donderdag 25/10/2018 €69 (ACTIE) €69 Boek nu