De opleiding allround nagelstyling bestaat uit 6 modules. Deze modules ga je stap voor stap doorlopen tijdens je opleiding en staan hieronder uitvoerig beschreven.
In totaal duurt de Allround opleiding 16,5 dagen. De opleiding wordt op vrijdag, zaterdag, zondag gegeven. Je hebt altijd dezelfde dag van de week les.
Een lesdag start om 09.00 uur en eindigt om 15.00 uur. In de middag zorgen we tijdens lesdagen dat er een heerlijke lunch voor je klaar staat.
Bij iedere module ontvang je een lespakket die je tijdens die module gaat gebruiken. De lespakketten staan hieronder afgebeeld per module. Daarnaast ontvang je een compleet lesboek, waarin alle stof staat beschreven die tijdens je opleiding aan bod komt. Na de opleiding vol je het officiële examen.
Studiebelasting: 16,5 dag opleiding op locatie en 14 uur huiswerk.

Na iedere module ontvang je na een goede beoordeling een certificaat. Bij het positief afronden van je examen ga je naar huis met een officieel Florence Diploma.

Wanneer je de Allround opleiding hebt afgerond, begint pas het echte werk.
In de praktijk zul je tegen veel dingen aanlopen en ook hier willen wij je bij blijven ondersteunen. Speciaal voor jou als cursist organiseren we maandelijks “Together we nail it” avonden en ochtenden. Tijdens deze avonden kun je tijdens je opleiding extra komen oefenen voor een module die je maar lastig onder de knie krijgt óf je kunt na je opleiding je struikelblokken bij ons neerleggen, zodat we deze tijdens zo’n avond of ochtend kunnen behandelen.
Lees hier meer over de workshop “Together we Nail it” 

Module 1:
Theorie & manicure

 

1,5 dag

Theorie en manicure is de basis en een onmisbaar onderdeel van de opleiding voor iedere cursist die professioneel aan de slag wilt als nagelstyliste. Tijdens het onderdeel theorie komen diverse onderwerpen aan bod, zoals de anatomie/fysiologie van de hand, alles over hygiene en de gevaren van nagelziektes.De kennis die tijdens de theorie aan bod komt is nodig om het vak op een verantwoordelijke en professionele manier uit te voeren. In het onderdeel manicure worden alle basisprincipes van een manicurebehandeling  besproken. Daarnaast komen de basistechnieken van een manicure behandeling en verschillende massagetechnieken aan de orde. Tot slot leer je hoe je de natuurlijke nagel perfect aflakt met Nagellak en Gelpolish.

Module 2:
Tip applicatie

 

1 dag

Tijdens deze module leer je werken met de verschillende soorten tips. Het plakken van tips is het belangrijkste onderdeel, omdat je hiermee de basis legt van je verdere nagel. Naast het plakken van tips leer je tijdens deze module de basisbeginselen van het vijlen. Vijlen is gedurende je carrière als nagelstyliste van groot belang.
In de module leer je het voorbereidende werk voordat je Gel of Acryl gaat aanbrengen. Dit is dus de belangrijkste module, want door een goede voorbereiding blijven de kunstnagels goed en lang zitten. Je dient deze module volledig te beheersen, voordat je door kunt stromen naar de volgende module. Oefenen en huiswerk is in deze fase van groot belang.

Module 3:
Gel

 

4 dagen

In deze module ga je aan de slag met de eerste techniek: Gel. Tijdens deze module leer je onder meer alles over productapplicatie, het werken met sjablonen en het aanbrengen van French Manicure. Ook diverse vijltechnieken komen tijdens deze module uitgebreid aan bod. De laatste dag van de module ga je aan de slag met het corrigeren en nabehandelen van een uitgegroeide nagel.

Module 4:
Acryl

 

4 dagen

In deze module ga je aan de slag met de tweede techniek: Acryl. Tijdens deze module leer je alles over de productapplicatie, werken met sjablonen en het aanbrengen van French Manicure met Acryl. Tijdens deze module komen de verschillende vijltechnieken wederom aan bod. Ook op de laatste dag van deze module ga je aan de slag met het corrigeren en nabehandelen van uitgegroeide nagels met acryl.

Module 5:
Probleemnagels

 

1 dag

Tijdens deze module komen de verschillende nagelproblemen die voorkomen aan bod. Deze dag besteden we de meeste tijd aan het behandelen van nagelbijters. Dit omdat het een heel andere behandeling is dan normaal en het vaak nagelbijters zijn die naar de salon komen voor hun nagels. Tijdens het praktijkgedeelte wissel je  onderling van model, zodat je inzicht krijgt in het verhelpen van de verschillende problemen.

Module 6:
Natuurlijke nagel
versteviging

1 dag

Tijdens deze module komen verschillende technieken aan bod voor het verstevigen van een natuurlijke nagel zonder verlenging. Ook de aller nieuwste technieken komen uitgebreid aan bod. Je leert deze les scheurtjes in de natuurlijke nagel repareren en de natuurlijke nagel op de juiste manier te behandelen. De natuurlijke nagel versteviging behandelingen zijn ideaal voor mensen met een verzorgend beroep die geen kunstnagels mogen dragen
of mensen die geen kunstnagels willen. Daarnaast is een natuurlijke nagel versteviging ook ideaal voor mannen met een vertegenwoordigend beroep die graag verzorgde nagels willen.

Examen

1,5 dag

Een diploma, het officiële bewijs om aan de slag te gaan als professioneel nagelstyliste. Het is echt de kroon op je werk en straalt professionaliteit uit in je salon. Na het afronden van je opleiding neem je bij Florence Beauty and Nails deel aan het officiële landelijke examen. Tijdens het examen word je op praktijk en theoriegebied getoetst. Het is een belangrijk toetsmoment en geeft bovendien antwoord op de vraag : “Ben je klaar om als nagelstyliste een bedrijf te starten en de markt te betreden?”
Met een diploma wek je vertrouwen bij klanten en onderscheid je jezelf op een professionele manier.

Kosten

Lespakket: € 570,00,- (inclusief BTW, exclusief UV-lamp*)
Lesdagen: €1360,00,- (BTW vrij door CBRKO)
Bij inschrijving ontvang je een Water Bottle kado!
* Let op: In je productenpakket zit géén UV-lamp. Wil je direct een UV-lamp aanschaffen? Boek dan hieronder de opleiding met lamp. 

Totale kosten opleiding: €1930,00,-
* Betalen in termijnen is mogelijk. Geef dit aan in je winkelmand na het boeken van de opleiding door deze optie aan te vinken. Hiervoor brengen we eenmalig €25 euro in rekening.

Wil je je voor deze opleiding inschrijven? Dat kan!
Boek hieronder de opleiding met de door jouw gewenste datum en betaal direct €50,- inschrijfgeld om je inschrijving te bevestigen. Deze €50,- wordt in mindering gebracht op het totaal bedrag. Na het boeken en de betaling ontvang je een email met je inschrijfbevestiging en nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor de verder afhandeling en meer informatie!

Opleiding/workshop Dag Start Opleiding Laatste Lesdag Totale kosten Inschrijfgeld
Opleiding Allround Nagelstyling Zaterdag 25/08/2018  08/12/2018 € 1.930,00 € 50,- Boek nu
Opleiding Allround Nagelstyling met UV-lamp Zaterdag 25/08/2018  08/12/2018 € 1.972,29 € 50,- Boek nu
Opleiding Allround Nagelstyling Vrijdag 14/09/2018  21/12/2018 € 1.930,00 € 50,- Boek nu
Opleiding Allround Nagelstyling met UV-lamp Vrijdag 14/09/2018  21/12/2018 € 1.972,29 € 50,- Boek nu
Opleiding Allround Nagelstyling Zondag 07/10/2018  27/01/2019 € 1.930,00 € 50,- Boek nu
Opleiding Allround Nagelstyling met UV-lamp Zondag 07/10/2018  27/01/2019 € 1.972,29 € 50,- Boek nu
Opleiding Allround Nagelstyling Zaterdag 08/12/2018  23/03/2019 € 1.930,00 € 50,- Boek nu
Opleiding Allround Nagelstyling met UV-lamp Zaterdag 08/12/2018  23/03/2019 € 1.972,29 € 50,- Boek nu