De opleiding Allround wimperstyling bestaat uit 4 delen, welke ook als losse workshops te boeken zijn. De onderstaande delen ga je stap voor stap doorlopen tijdens je opleiding en staan hieronder beschreven.
In totaal duurt de Allround opleiding 4 dagen. Een normale lesdag start om 09.00 uur en eindigt om 15.00 uur een halve lesdag duurt van 09.00 uur tot 12.30 uur. In de middag zorgen we tijdens normale lesdagen dat er een heerlijke lunch voor je klaar staat.
Bij je eerste lesdag ontvang je een lespakket die je tijdens de gehele opleiding gaat gebruiken. Daarnaast ontvang je een compleet lesboek, waarin alle stof staat beschreven die tijdens je opleiding aan bod komt.
Studiebelasting: 4 dagen opleiding op locatie en 24 uur huiswerk.

Tijdens de opleiding Allround Wimperstyling heb je modellen nodig. Houdt er rekening mee dat je model een hele of halve dag moet liggen en dit ook moet kunnen volhouden.

Basis wimperstyling

1,5 dag

De opleiding Wimperextensions basis bestaat uit een theorie gedeelte en een praktijkgedeelte. Tijdens het theorie gedeelte maak je kennis met het oog en de verschillende ziektes, reacties en allergieën die je kunt tegenkomen.
De wimpersoorten, technieken en tips komen ook aan bod in dit gedeelte van de opleiding. In het praktijk gedeelte ga je direct aan de slag met de een op een wimperextensions. Je leert de producten kennen en je gaat direct je eerste set wimperextensions zetten. Tijdens het praktijk gedeelte leer je stap voor stap hoe je een nieuwe set wimpers aanbrengt.

Nabehandelen

0,5 dag

Tijdens de Workshop
Nabehandelen leer je hoe je professioneel en zorgvuldig een nabehandeling aanbiedt.
Je leert de haartjes op de juiste manier te verwijderen en alle struikelblokken waar je tegenaan bent gelopen na het afronden van de Workshop Basis wimperstyling worden tijdens deze workshop behandeld.

Volumetechnieken

1,5 dag

Tijdens deze workshop maak je de unieke 3d techniek eigen en leer je werken met de dunste wimpers uit ons assortiment. Deze workshop vergt een hoog niveau en is alleen geschikt voor ervaren wimperstylistes. Je leert met de complexe “oppak techniek” volume wimpers zetten met 3 tot 6 haartjes per keer, zonder dat het te zwaar wordt voor de natuurlijke wimper.

Lash Lifting

0,5 dag

Lash Lifting is een geheel nieuwe Wimpertechniek die de natuurlijke wimper laat krullen zonder mascara of wimperextensions. Let op! Het is wat anders dan wimperpermanent! De behandeling is geheel pijnloos en niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers omdat er gebruik wordt gemaakt van siliconen pads en goedgekeurde vloeistoffen.

Deze techniek wordt uitgevoerd op de natuurlijke wimpers en blijft 6 tot 8 weken zichtbaar. Deze techniek geeft een heel natuurlijk effect en is uitermate geschikt voor klanten met een allergie voor wimperextensions.

Je hebt deze dag 1 model nodig.

Na iedere module ontvang je na een goede beoordeling een certificaat. 

Kosten

Lespakket: € 399,00,- (inclusief BTW)
Lesgeld:     € 575,00,- (BTW vrij door CBRKO)

Tip! Het is goedkoper om een Allround Wimperstyling te volgen dan alle modules los te volgen!

Totale kosten opleiding: €974,- (Het is mogelijk om in 3 termijnen te betalen)

* Let op: deze opleiding kun je in termijnen betalen. Wil je gebruik maken van termijnbetaling, geef dit dan aan aan het einde van de bestelling. Hiervoor brengen we eenmalig €25 in rekening.

Wil je je voor deze opleiding inschrijven? Dat kan!
Boek hieronder de opleiding met de door jouw gewenste datum en betaal direct €50,- inschrijfgeld om je inschrijving te bevestigen. Deze €50,- wordt in mindering gebracht op het totaal bedrag. Na het boeken en de betaling ontvang je een email met je inschrijfbevestiging en nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor de verder afhandeling en meer informatie!

 

Opleiding/workshop Lestijden Aantal dagen Dag Start Totale kosten Inschrijfgeld
Opleiding Allround Wimperstyling 9.00-15.00 4 zaterdag 03/11/208 € 974,- € 50,- Boek nu
Opleiding Allround Wimperstyling 9.00-15.00 4 zondag 11/11/2018 € 974,- € 50,- VOL
Opleiding Allround Wimperstyling 9.00-15.00 3,5 vrijdag 04/01/2019 € 898,- € 50,- Boek nu
Opleiding Allround Wimperstyling 9.00-15.00 3,5 zaterdag 02/02/2019 € 898,- € 50,- Boek nu
Opleiding Allround Wimperstyling 9.00-15.00 3,5 zondag 10/03/2019 € 898,- € 50,- Boek nu